Több kilométeres a dugó az M0-son

Ezt olvasta már?

Az M3-as és az M5-ös autópályán is torlódásra kell számítani.

Az M0-s autóút déli szektorán, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, Nagytétény térségében, a 13-as kilométernél egy kamion vesztegel a külső sávban, több kilométeres torlódás alakult ki, 15-20 perccel nőhet a menetidő – közölte az Útinform.

Az M3-as autópályán, Vásárosnamény irányába, az ófehértói szakaszon, a 240-es és a 241-es kilométer között két baleset is történt, mindkét helyen lezárták a külső sávot. A főváros felé vezető oldalon, a 31-es km közelében, a gyorsító sávon szintén egy műszaki hibás kamion akadályozza a forgalmat.

Az M5-ös autópályán, Ócsa és Inárcs térségében a hidakon végeznek karbantartási munkákat, a Röszke felé vezető oldalon a 32-es és a 39-es kilométer között sávzárásra és torlódásra kell számítani.

Az M85-ös autóúton, a Győr felé vezető oldalon, Kóny térségében, a 16-os kilométernél egy kisteherautó szalagkorlátnak ütközött, ezért a külső sávot lezárták.

A 6-os főúton, Mecseknádasd térségében, a 170-es kilométernél még tart egy kamion műszaki mentése, ezért a Pécs felé vezető oldalon a külső sávon nem lehet közlekedni.

A 71-es főúton, Örvényes közelében, a 47-es kilométernél két személyautó ütközött össze, félpályán halad a forgalom.

Képünk illusztráció.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img