Öleléssel végződött egy autós üldözés Kentuckyban

Ezt olvasta már?

Két megyével arrébb kapták el a nőt, akit végül a rendőröknek kellett megnyugtatni.

Egészen különleges vége lett egy Kentuckyban történt autós üldözésnek: az üldöző rendőrök az ilyenkor látott bilincselés helyett ugyanis megölelték a sofőrt – írja a New York Post.

A rendhagyó üldözés abból indult, hogy egy 41 éves nő összeveszett férjével, és annyira félt a nagyobb balhétól, hogy meg sem várta a kiérkező rendőröket, hanem kocsiba ült. A sebességhatárokkal nem annyira törődő nőt egy járőr próbálta megállítani, de ő tovább hajtott, ezért kezdte üldözni, ebbe kapcsolódott be több rendőr is.

A nőt végül egy hodgenville-i parkolóban sikerült feltartóztatni két megyével arrébb, az erről készült videón pedig az látszik egy egyik rendőr testkamerájának felvételén, hogy a járőrök fegyverrel közelítenek a kocsihoz, de miután egyikük kinyitotta az ajtót, elrakja a pisztolyt, leguggol a nőhöz, aki átöleli őt.

[embedded content]

“Amikor odaértem a vezetőoldali ajtóhoz, és mondtam, hogy nyissa ki az ajtót, a nő felemelte kezeit, remegett, mint egy levél. Szegény halálra volt rémülve” – mondta James Richardson rendőrfőnök.

A nő ellen rendőri intézkedésnek való ellenszegülés, közúti veszélyeztetés és közlekedési szabálysértés miatt indul eljárás.

Legfrissebb a témában

Még több hasonló cikk a témában