Lift és külön teaszoba is van ebben a 122 millióba kerülő lakókocsiban

Ezt olvasta már?

A SAIC Maxusba tényleg mindent beletett a gyártó, csak legyen, aki megfizeti.

A lakókocsik legtöbbje oldalirányban bővíthető, ám a kínai Maxus most csavart egyet dolgon, és egy egészen érdekes járművel állt elő: újdonságukban felfelé lehet terjeszkedni, még több szabad helyhez jutva így.

A különleges lakóautót SAIC Maxus Life Home V90 Villa Editionnek nevezik, és tényleg mindennel fel van szerelve: mosógép, klíma, csaptelep, tűzhely, hogy csak néhány példát említsünk.

Az igazán érdekes dolgok azonban csak ezután következnek, pontosabban akkor, ha a tulajdonos felmegy a második szintre: itt a gyártó szerint bár, olvasó- vagy teaszoba is berendezhető, attól függően, mihez van kedve az embernek. Utóbbi terület 12,3 m2-es, míg a rendes lakrész közel 20.

A felső szintet, amelyet egyébként egy kisebb lifttel lehet megközelíteni, a sok ablak is otthonossá teszi, emellett hangulatvilágítás is van. A gyártó egy balkont is kialakított fent, amelyet a lakókocsi elülső részén lehet elérni. Az itteni terület viszont rendkívül szűk, székeket vagy asztalt egyáltalán nem lehet elhelyezni.

A Maxus közlése szerint a kocsi második szintjét bármikor be lehet húzni, így nem fordulhat elő olyan helyzet, hogy a tulajdonos nem tud valahova behajtani miatta.

[embedded content]

A kocsi egyelőre csak Kínában lesz kapható, brutális árcédulával: 122 millió forintnak megfelelő dollárt kell letennie annak, aki hazavinné.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img