Könnyed autós tartalmak a Totalcaron

Ezt olvasta már?

Népszerű izomautó a Dodge Charger, ami érthető is, hiszen önmagában is jó formájú gép, de erre csak rátesznek az olyan apróságok, mint a Hazárd megye lordjai vagy a Halálos iramban filmek, ahogy rendre felbukkan. De az üldözős jelenetek királyából sem maradhat ki, az eredeti Bullitt Mustanggal Steve McQueen épp egy fekete Charger pusztulásához asszisztált.

Erről itt viszont látszik, hogy messze nem az eredeti állapot volt a cél, de az ízléses restomod sem igazán jött össze a fényszórók vörös LED fényeivel és a 20 colos felnijeivel, mögöttük a Wilwood fékek piros nyerge világít.

Utasterében megmaradt a műszerfal és a fa karimás kormány, de a középkonzolt már modern műanyagra cserélték és az üléseket is átpakolták a Challengerből. Nem a régiből, hanem abból a 2014-es évjáratúból, amiből a motor is érkezett.

Mert a régi V8-as helyére egy modern, szintén 8 hengeres, de 6,4 literes HEMI blokk került 470 lóerővel, hozzá hatsebességes Tremec kézi váltó. Nem csak tapadós Toyo R888-as gumik kerültek alá, hanem négylengőkaros hátsó felfüggesztés, mely azért nagyban javítja a kezelhetőséget.

 

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában