Kiadták az első hivatalos fotókat a frissített Kia Stingerről

Ezt olvasta már?

A hátsókerék-hajtású, nagyméretű túraautók még látványosabbak lesznek.

2017 januárjában mutatta be a Stingert a dél-koreai Kia és négyajtós kupé azonnal nagy figyelmet kapott. A mostani változások nem drasztikusak, a Stinger orrán  megújult a jellegzetes tigrisorr hűtőmaszk, illetve a többlencsés LED-es fényszórók is másmilyen formát kaptak, ahogy a hátsó fények világítási képe is más lett.

A külső dizájn frissítéséhez tartozik még, hogy új, 18 és 19 colos alufelni-készlettel bővült a Stinger felnikínálata. A nagyobb teljesítményű változatokhoz pedig a Dark Package részeként jár majd a fényes fekete diffúzorkeret, feketék lesznek a nagyátmérőjű kipufogóvégek, valamint a csomagtérajtó Stinger felirata is. Az infotainment és navigációs rendszer 10.25 colos középkonzoli érintőképernyőjének környezete és a műszerfal frontrésze is fényes fekete lett. Ezen kívül új színeket lehet választani a kárpitokhoz is.

A motorkínálatról nem adtak ki hivatalos tájékoztatást, de korábbi információk szerint szó volt arról, hogy lecserélik a jelenlegi 2.0 literes és 3.3-as V6-os motorokat és megkapja az autó a Hyundai amerikai márkája a Genesis G80-as modelljéből a 2.5 literes turbós négyhengerest 304 lóerővel, valamint a 3.5 literes hathengerest 375 lóerős teljesítménnyel. Ugyanakkor ezeket az információkat még nem erősítette meg a koreai cég.

A megújult Kia Stinger forgalmazása Koreában már 2020 harmadik negyedévében megkezdődik, a külföldi értékesítés később indul.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img