Így forgatja fel Budapest közlekedését az Európai Szuperkupa

Ezt olvasta már?

Keddtől péntekig négy kerületben számos helyen kell forgalomkorlátozásra, lezárásra készülni.

A rendőrség közlése szerint keddtől péntekig Budapest V., VII., VIII. és XIV. kerületében korlátozzák majd a forgalmat a csütörtök esti labdarúgó Európai Szuperkupa-mérkőzés miatt.

Már kedd délután 5 órától szakaszosan és időszakosan lezárják az V. kerületi Apáczai Csere János utcát a Deák Ferenc utca és a Régiposta utca között.

Szerda délelőtt 11 órától ugyancsak szakaszosan és időszakosan lezárják a VII. kerületi Dob utcát az Erzsébet körút és a Hársfa utca között, a Hársfa utcát a Wesselényi utca és a Király utca között, valamint a Király utcát az Eötvös utca és az Erzsébet körút között.

Lezárják továbbá csütörtökön délután 5 órától éjfélig a Dózsa György utat a Kerepesi út és a Thököly út között, a Stefánia utat a Hungária körút és a Thököly út között, valamint az Istvánmezei út, a Szabó József utca, a Cserei utca, az Egressy út, a Gizella utca, a Cházár András utca egy-egy szakaszát, a Verseny utcát, az Ifjúság útját, az Ilka utcát és a Jobbágy utcát.

Emellett az V., a VII., a VIII. és a XIV. kerületben számos helyen tilos lesz megállni keddtől péntekig. Itt megtalálja, pontosan hol és milyen időszakban lesz tilos közlekedni vagy parkolni.

A Bayern München és a Sevilla mérkőzését összesen 20 ezer ember nézhetné meg a helyszínen. A két klub szurkolói 3-3 ezer jegyet kaptak, de nem kelt el mind: várhatóan 2100 német és 500 spanyol drukker érkezik Budapestre. Magyar egészségügyi dolgozóknak 500 darab jegyet különített el a magyar és az európai labdarúgó-szövetség.

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában