Dániából jöttek idáig a Bentley-vel, nem kellett volna

Ezt olvasta már?

Valami nem stimmelt a luxusautóval, a rendőrök szagot fogtak, a rendszám buktatta le a sofőrt.

Egy Bentley szaggatott az M5-ös autópályán Lajozsmizse környékén, mikor a rendőrök leintették. Kiderült, hogy jól tették. A sofőr kamupapírokkal próbálkozott, de hiába.

© police.hu

A Készenléti Rendőrség Mélységi Ellenőrzési Osztály munkatársai tartottak ellenőrzést az M5-ös autópálya Budapest és Lajosmizse közötti szakaszán 2020. november 20-án délután. Egy magyar honosságú, P-s rendszámú Bentley típusú személyautó utasait igazoltatták, és a jármű okmányainak ellenőrzésekor a járőröknek gyanús lett, hogy a forgalmi rendszám hamis lehet. Ahogyan gyanús lett nekik az is, hogy a gépjármű-felelősségbiztosításról szóló igazolás és az indítási napló is fénymásolat. Az autó átvizsgálása során a rendőrök megtalálták az eredeti dán forgalmi rendszámot.

A rendőrök lekérdezték az adatbázisban az autó adait és kiderült, hogy a luxuskocsit a dán hatóság körözte. A készenléti rendőrök a koszovói sofőrt és utasát előállították.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Lajosmizsei Rendőrőrs munkatársai egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett gyanúja miatt hallgatták ki a két férfit, a gépjárművet lefoglalták. 

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában