Coupe készül a Skoda Enyaq-ból

Ezt olvasta már?

A Skoda kettőre bővíti elektromos zászlóshajója, az Enyaq iV kaszniváltozatainak a számát. Az új változat a Coupe lesz, amit most jó pár képpel és egy kedvcsináló videóval mutattak meg, egyelőre teljes álcázással.

A mai trendeknek megfelelően természetesen nem kétajtós, nyúlánk változatra kell gondolni: az Enyaq iV Coupe négyajtós, lejtős tetővonalú lesz. Az álcán átsejlik, hogy a Coupe valószínűleg hasonló arányokkal rendelkezik majd, mint az alapváltozat, az érdemi változás csak a hátsó részt érinti.

Thomas Schäfer, a Skoda vezérigazgatója és Oliver Stefani, a cég fő formatervezője azért már elvihették egy körre az újdonságot, hogy egy kicsit átbeszéljék a formavilágot, és persze, hogy felkeltsék az érdeklődést az autó iránt. A videó mellé bőséges képanyag is érkezett, amiből az derül ki, hogy az autó sziluettje a manapság nagyon népszerű, kupés tetővonalú SUV-k táborát erősíti majd.

[embedded content]

 A Skoda 2022-ben tervezi a nagyközönségnek leleplezni az új, Coupe verziót teljes valójában, addig be kell érnünk az álcázott autóval.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img