7 nap 7 recept: szaftos darált húsos kaják

Ezt olvasta már?

Jól csavard meg!

Tonhalkrémet mindenbe!

Hirdetés

A darált hús 7 árnyalatát mutatjuk most meg – szerintünk mindegyik nagyon tuti, dobd össze te is a kedvencedet!

Hirdetés

Odavagyunk a darált húsos kajákért, mert ezer és egy verziójuk van, így soha nem lehet megunni őket. Ráadásul nagy konyhai múltra sincs szükséged ahhoz, hogy elkészítsd, és viríts egy nagyot a család vagy a barátok előtt!

A pasticcio, a görögök rakott tésztája már látványra sem hétköznapi, mindenképpen készítsétek el! Krémes besamel mártás, rengeteg hús és még több tészta, a tetején meg lágyan olvadozó parmezán. A pasticcio életed tésztája lesz!

darált húsos kaják

Az olaszok egyik legnagyobb klasszikusát hoztuk el nektek, és annyit mondhatunk: nagyon megértjük őket, mert ez a kaja több mint zseniális! Ha eddig még csak az amerikai olaszokról szóló filmekben láttad ezt a fogást, itt az ideje összedobnod!

Naná, hogy a rakott krumplit is felturbóztuk, mert bár imádjuk a klasszik kajákat is, de ha egyszer lehet rajtuk csavarni egyet, miért is ne tegyük meg?! Csekkold te is, hidd el, jól fogsz járni!

Darált húsos rakott krumpli
Darált húsos rakott krumpli

Nemcsak a tésztanagyhatalom olaszok tudnak tuti tésztás ételeket virítani, hanem az oroszok is! A pelmenyi az orosz gasztronómia egyik különlegessége, és ha egyszer megkóstolod, biztosan te is a rajongója leszel!

Ha szereted az édesburgonyát – márpedig miért ne szeretnéd, amikor szuperfinom –, akkor készítsd el ezt a rakott krumplit! Akkor is bátran kanalazhatod, ha éppen diétázol, vagy csak odafigyelsz arra, mi kerül a tányérodra!

A darált hús és a rakott cuccok a legjobb barátok, amióta világ a világ. Zé most egy olyan receptet mutat, ami könnyedebb, mint a rakott krumpli, nagyon szaftos, nagyon tejfölös – tökéletes nyári ebéd.

Ha villámgyorsan szeretnéd összepattintani az ebédet vagy a vacsorát, akkor ajánljuk magunkat, vagyis Lilla receptjét. A gyerekkorodból ismerős húsos makarónit pillanatok alatt elkészítheted, és már csavarhatod is a villára!

Ha tetszett a toplista, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában